Ξεκινήστε Εδώ

Ξεκινήστε Εδώ

Φιλικά Μαθήματα για Αρχάριους και Προηγμένες Τεχνικές

Καλώς ήρθατε στο Rules Chess Strategies, όπου προσπαθούμε να εμπνέουμε, να διδάσκουμε και να υποστηρίζουμε σκακιστές όλων των επιπέδων σε όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας και να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερα παιχνίδια σκάκι, είστε στο σωστό μέρος!

Είτε είστε αρχάριος, έμπειρος βετεράνος σκακιστικού συλλόγου, χομπίστας ή ακόμα και επαγγελματίας με τίτλο, έχουμε κάτι να σας προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τους πόρους και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μεταφέρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο, είτε παίζετε online είτε εκτός σύνδεσης, καθώς και σε σκακιστικούς συλλόγους.

Προσφέρουμε μια ποικιλία πόρων, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, άρθρων, φόρουμ και άλλων, για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Από την εκμάθηση των βασικών μέχρι προηγμένες στρατηγικές και τακτικές· έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε καλύτερος-η σκακιστής-τρια.

Η Ιστορία Μας: H Αρχή του Ταξιδιού

Το ταξίδι μου στον διαδικτυακό κόσμο του σκακιού ξεκίνησε το 2010 όταν ξεκίνησα ένα προσωπικό, ενημερωτικό blog όπου μοιραζόμουν τα παιχνίδια που έπαιζα, ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές γύρο από το σκάκι. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα το κανάλι μου στο YouTube (στα Ελληνικά) και τότε συνειδητοποίησα τη δυνατότητα να μοιράζομαι τη γνώση και το πάθος μου για το σκάκι με άλλους.

Rules-Chess-Strategires Διευθύνων Σύμβουλος, Ιδρυτής και Σκακιστής Άγγελος Καίσαρης.

Από το προσωπικό blog σε ιστοσελίδα διδασκαλίας: Η εξέλιξη του Rules Chess Strategies

Το 2014, έκανα ένα άλμα πίστης μετατρέποντας το blog στο Rules Chess Strategies, μια οργανωμένη ιστοσελίδα διδασκαλίας, η οποία παρέχει ολοκληρωμένα μαθήματα σκακιού και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για παίκτες όλων των επιπέδων.

Με τα χρόνια, έχουμε λάβει μια πληθώρα θετικών σχολίων από παίκτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματά μας και έχουν βελτιώσει αισθητά το παιχνίδι τους. Ω ναι, το Rules Chess Strategies είμαι μια από τις διεθνώς αναγνωρισμένες ιστοσελίδες υψιλής ποιότητας περιεχομένου. Απόδειξη σε αυτό είναι η συνεργασίες που έχουμε με άλλες κορυφαίες εκπαιδευτικές ιστοσελίδες όπως η Chessable, ichess (πριν την ένωσή του με το Chessable και το Chess.com), The Chess World, Modern Chess, Remote Chess Academy, και άλλες.

Αυτή η θετική ανατροφοδότηση ήταν καθοριστική για τη διαμόρφωση της αποστολής μας· να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα προπόνησης στο σκάκι. Στο Rules Chess Strategies, είμαστε αφοσιωμένοι στο να εμπνέουμε, να διδάσκουμε και να υποστηρίζουμε σκακιστές σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες όλων των επιπέδων να ανακαλύψουν την ομορφιά και την πολυπλοκότητα του παιχνιδιού παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να πετύχουν.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητές σας ως σκακιστής-τρια!

Περιήγηση στην Σκακιστική Ιστοσελίδα

Ελληνικό Πρόγραμμα Προπόνησης

Καταλαβαίνουμε ότι η οικοδόμηση μιας ισχυρής βάσης είναι κρίσιμης σημασίας για να γίνετε καλύτερος-η σκακιστής. Το πρόγραμμά μου έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθήσει τους αρχάριους να αποφύγουν τα κενά γνώσης ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν μια σταθερή βάση σκακιστικών δεξιοτήτων. Διδάσκω παιδιά και ενήλικες για πάνω από δύο δεκαετίες και έχω αναπτύξει ένα πρόγραμμα το οποίο έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες να βελτιώσουν τις δυνάμεις τους.

Μαθήματα Υψηλής Ποιότητας

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων υψηλής ποιότητας στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αυτά τα μαθήματα καλύπτουν μια σειρά θεμάτων και έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας με τον δικό σας ρυθμό.

Βάσεις Ανοιγμάτων

Στη σημερινή εποχή της πληροφορίας, είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε την ήρα από το στάχυ, ειδικά όταν μιλάμε για ανοίγματα. Προσφέρουμε μια σειρά από βάσεις δεδομένων στο άνοιγμα τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην περιοχή των μελών. Σας βοηθάμε να βρείτε τα σωστά ανοίγματα τα οποία λειτουργούν καλύτερα για εσάς.

Online Chess Academy

Η διαδικτυακή μας ακαδημία σκακιού σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη βίντεο, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να στοχεύσετε τις αδυναμίες σας και να επιτύχετε γρήγορα αποτελέσματα. Τα ισχυρά εκπαιδευτικά κουίζ, σας δίνουν τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη και να εφαρμόσετε τις ιδέες που μαθαίνετε στα πρακτικά σας παιχνίδια.

Σκακιστικό Blog

Ως ομάδα που λατρεύει το σκάκι, παρέχουμε τακτικά υψηλής ποιότητας και ενημερωτικές αναρτήσεις ιστολογίου. Επισκεφτείτε το blog μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα, συμβουλές και στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο σκάκι.

Πρόοδος στο Σκάκι: Η Επόμενη σας Κίνηση

Αν θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο, τότε σας συνιστούμε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, το Rules Chess Strategies. Με το δωρεάν λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση στα υψηλής ποιότητας μαθήματα καθώς και σε εκπαιδευτικό υλικό, παρέχοντάς σας τα απαραίτητα εργαλεία για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερα παιχνίδια.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Εγγραφείτε τώρα και κάντε το πρώτο σωστό βήμα ώστε να γίνετε καλύτερος-η σκακιστής.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Σκάκι στα Σχολεία
Πολιτική Cookies

Related Posts

 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment

© All Rights Reserved by Rules-Chess-Strategies.